Spring til indhold

BESTILLING

På najalauf.com kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl.

Alle de varer du ser her på forhandler shoppen er fysisk på vores lager. Alle priser indeholder 25% moms og beløbet er i danske kroner.

BETALING

På www.najalauf.com kan der betales med:

Dankort/ Visa
Mastercard
Visa Electron
MobilePay

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder kan der være forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Fashion Society. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vi har erfaret at flere af vores kunder oplever problemer med betaling i vores webshop. Dette kan skyldes ny lovgivning der trådte i kraft d. 31. januar 2020. For at efterleve dette, har de banker som anvender NemID ifm. godkendelse af online handel, den 28. december 2020 foretaget en ændring af 3-D Secure.

Du finder her et link til at få oprettet "Visa Secure” til Visa kort, ”Mastercard Identity Check” til Mastercards og ”Dankort Secured by Nets” Dankort.

3D Secure - Verified by Visa og MasterCard Secure Code (nets.eu)

LEVERING / FRAGT

Vi sender din ordre med POSTNORD eller med Hurrah Today, alt efter hvad du vælger. 

HURRAH leverer pt. samme aften i postnumrene: 0000-3070

Hurrah Today - levering på adressen samme dag ved ordrer inden 14.00!

 

Vi behandler og sender ordrer inden for vores normale åbningstider, mandag til fredag ​​fra 08.00 til 15.00 (med undtagelse af helligdage). Alle ordrer afsendes samme dag, hvis muligt. Hurrah Today ordrer leveres samme aften - dog skal din ordre være lagt inden kl. 14.00, ellers bliver den først leveret første efterfølgende hverdag. Ordrer afsendes med POSTNORD (levering til erhvervs adresse, PakkeShop eller hjemmelevering).

Der vil i perioder med travlhed, såsom op til jul og under udsalg, gå op til fire dage fra en ordre er afgivet til den afsendes.

Vi ønsker at give dig den allerbedste service, og gør alt for at kunne levere fra dag til dag.

Vores pakker afhentes hver dag kl. 15.00.

 

Vær opmærksom på at det hverken er muligt at afhente eller returnere personligt.

 

FRI FRAGT - OVER 500 DKK

FRI FRAGT - HURRAH TODAY PÅ ORDRER OVER 1400 TIL POST NUMRE 0000-3070

FRI FRAGT I HELE EU - OVER EUR 66

DANMARK LEVERINGSTID LEVERING PRIS
POST NORD 
2-4 hverdage
Pakkeshop
49 DKK
POST NORD 
2-4 hverdage
Hjemmelevering
59 DKK
Hurrah Today Samme-aften levering Hjemmelevering 50 DKK
Hurrah Today - ordrer over 1400 Samme-aften levering Hjemmelevering Gratis
MAINLAND EUROPE
POST NORD
2-7 hverdage
Hjemmelevering
10 EUR
DHL EXPRESS 3-10 hverdage Hjemmelevering 32 EUR
INTERNATIONAL
DHL EXPRESS 3-10 hverdage
Hjemmelevering
32 EUR
UPS STANDARD 3-10 hverdage Hjemmelevering 32 EUR

 

RETUR / FORTRYDELSESRET

Fashion Society yder 14 dages fortrydelsesret. Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig en ny vare såfremt varen er på lager. Det er dog vigtigt, at du ved fejlleverancer kontakter vores support for derigennem at få en gratis returlabel. Vi afholder ikke udgifter til forsendelser returneret uden en af Fashion Society udstedt returlabel.

Vi skal have besked om, at du ønsker at fortryde dit køb senest 14 dage efter købsdatoen. Desuden gælder det, at du derefter har 14 dage til at sende købet retur i.

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være intakte. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – og hvis dette er tilfældet, vil det så blive modregnet i returbeløbet.

Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse samt den medfulgte returseddel. Pengene kan kun tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Vi overfører kun penge elektronisk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse :

Fashion Society A/S
co. Segway Tours
Nikolaj Plads 34
1067 København K
Att: Naja Lauf

 

OBS! MÅ IKKE SENDES TIL PAKKESHOP.

Vi anbefaler IKKE at benytte DAO ved returnering, da DAO leverer inden kl. 7.00. Dette er udenfor vores åbningstider. Forsendelser, sendt med DAO, vil derved blive leveret til en pakkeshop, som vi desværre ikke har mulighed for, at få afhentet.

 

REKLAMATION

Najalauf.com kontrollerer alle varer inden afsendelse. Når du handler på www.najalauf.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af de konkrete forhold.
Du bedes venligst reklamere i ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Reklamationen skal selvfølgelig være berettiget og defekten ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varen: beskriv problemet så detaljeret som muligt. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og lignende.

Reklamationer skal returneres til:

Fashion Society A/S
co. Segway Tours
Nikolaj Plads 34
1067 København K
Att: Naja Lauf

CVR: 38898337

Vi modtager ikke returpakker, som sendes pr. efterkrav.

Fashion Society returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på

E-mail: webshop@fashionsociety.dk
Telefon: (+45) 92 82 99 29

Privatlivspolitik

Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs om vores privatlivspolitik her.

 

Gavekort

Du kan kun indløse gavekortet i vores webshop på najalauf.com

Gavekortet har ingen udløbsdato.

Du har ansvaret for gavekortet, og risikoen for bortkomst og misbrug af gavekortet påhviler dig. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Fashion Society erstatter ikke gavekortet i tilfælde af bortkomst eller misbrug.

Dansk da