Virksomheden og designeren bag Naja Lauf

Den danske designer Naja Lauf startede sit brand i sit eget navn i år 2000. Efter at have arbejdet som designer for store kommercielle virksomheder i Europa følte hun et behov for at udtrykke sin egen tilgang til design og hvad der er moderne.

I hendes kollektioner finder du feminine og seje stilarter side om side med genopfundet klassikere samt skabelsen af ​​moderne essentielle, med fokus på enkle, bærbare former, rene linjer og innovative detaljer.

Naja er besat af detaljerne i tøjet og blandingen af ​​former og stoffer, da det er her, der udtrykket ligger. Naja bærer al sit design selv og har stor glæde ved at lege med det hele tiden for at lave nye tøj og udtryk. Hun finder ud af, at måderne, hvorpå tøjet bæres, er lige så vigtige som det tøj, det selv. Naja anbefaler, at du gør en indsats hver dag for at klæde dig, så du får det bedste ud af dagen.

Resultatet fra disse tanker er vellavede og bærbare styles, som du kan have i dit skab år efter år. Det er let at have på og har stor komfort. Fans over hele verden har allerede opdaget denne kvalitet.

Virksomheden er placeret i København.

 

Kontakt

Naja Lauf
+45 20 28 60 80
nl@najalauf.com