Virksomheden og designeren bag Naja Lauf

Den danske designer Naja Lauf, startede sit brand ved samme navn i år 2000.
Efter at have arbejdet som designer for store kommercielle virksomheder i Europa, følte hun et behov for at udtrykke sin egen tilgang til design, og hvad der er moderne.

 

 

Kollektionerne er præget af feminine og seje stilarter med en forkærlighed for genopfundne klassikere, hvor skabelsen af moderne og essentielle designs med enkle, bærbare former, rene linjer og innovative detaljer er i fokus.

 

 


Naja er besat af detaljerne i tøjet og blandingen af former og materialer, da det er her udtrykket kommer til livs. Naja bærer al sit design selv og har stor glæde ved at finde inspiration til at kreere nye designs og nye udtryk. Hun tror på, at måden tøjet bæres på, er lige så vigtig som tøjet selv. Ifølge Naja, burde der gøres en indsats for at klæde sig på hver dag, da man hermed får det bedste ud af sin dag.

 

 

Resultatet fra disse tanker er vellavede og klædelige styles, som kan haves i skabet år efter år. Det er let at style og har stor komfort, som er en kvalitet der værdsættes af kunder verden over.

 

 

Virksomheden er placeret i København.